Férjem emlékére

Peti 1963. november 29-én született. Tanulmányait autó villamossági technikusként végezte, majd éveken át szakmájában dolgozott. Hobbija és legkedveltebb elfoglaltsága a régi Citroen DS-ek „gyűjtése” , melyeket folyamatosan újítgatott, eladott, cserélt, de éveken keresztül csak álom maradt egy ilyen álomautó teljes felújítása és birtoklása.

Mi 1994-ben ismerkedtünk meg, és rá egy évre össze is házasodtunk. Soha nem lehettem neki elég hálás, hogy előző házasságomból született lányomat saját, vérszerinti lányaként imádta, óvta.

Petinek köszönhetően nagyon gyorsan egy kerek szeretetteljes családot alkottunk. Fiatalabb korunkban rengeteget utaztunk. Imádta az vizet, az Indiai Óceánt. Szorgos, kitartó és mindig” kéznél lévő” társ és ezermester volt. Folyamatosan újításokon törte a fejét, amin mi lányok sokszor nevettünk.

Az Élnök Kft-t 15 éve egyedül vitte a vállán napi 10-12 órákat dolgozott rendíthetetlenül. Mind munkatársai és partnerei szerették közvetlen természete, és folyamatos élcelődő humora miatt.

Nagy kutyabarát volt, imádta kutyáinkat, legfőképpen saját Vazul nevű németjuhászunkat, akivel rendíthetetlenül járt edzésekre versenyekre, és sorozatosan büszkén hozta haza az érmeket.

Betegsége alatt, míg képességei engedték aktívan részt vett a vállalkozás irányításában, majd a betegség 2017. novemberétől felülkerekedett. 

Hála a sorsnak, még volt alkalma kézhez venni az álmodott DS21 Pallasának OT-s rendszámú forgalmiját, mely ez idő alatt készült el. Jobb és tevékenyebb napjain még Peti is tevékenyen dolgozott az szerelemautón. Soha nem adta fel. Küzdött, hitt az életben, melyet annyira szeretett.

Sajnos a rettegett kór győzedelmeskedett, majd 2018. március 12.-én 22.45 perckor karjainkban tovautazott.

Szerető férj és édesapa volt.

Hiánya feldolgozhatatlan

köszörűs/-nyomdaipari vágókés élezés/-vágókés élezés/-vágókés köszörülés/-köszörülés  www.elnok.net

1163 Budapest, Cziráki út 24-32 Tel:+36 30 2896989

  • b-facebook
  • b-googleplus